01

wat we doen

Wij helpen

vluchtelingen

Steun de behoeftigen in de vluchtelingenkampen in Libanon! De Stichting heeft als doel om een verschil te maken in het leven van de meest kwetsbare mensen in de kampen. We bieden onderwijs aan weeskinderen en hun ouders en staan klaar om te bemiddelen, zowel in woord als financieel, bij het verkrijgen van hulpmiddelen voor ernstig zieke of gehandicapte mensen in dezelfde vluchtelingenkampen. Bovendien bieden we andere vreedzame hulp, zoals bemiddeling in arbeidsrelaties en het opzetten van kleinschalige bedrijven. Samen met jou willen we het onrecht dat de vluchtelingen sinds vele jaren wordt aangedaan, aan de kaak stellen en de wereld laten zien wat er speelt. Doe met ons mee en help ons om deze missie te volbrengen!

02

wie we zijn

Wie zijn we?

Ons bestuur

Het bestuur van de Stichting is voorlopig samengesteld uit vier personen:

01- Nidhal Ahmed, voorzitter 

02- Ahmad Abdallah, penningmeester en vice-voorzitter

03- Oussama Kayed, secretaris

04- Jamil El Jabakhanji, PR

Gepoogd zal worden dit bestuur uit te breiden tot maximaal zeven personen, die geïnteresseerd zijn in en zich in willen zetten voor de vluchtelingen.

03

FINANCIËLE VERANTWOORDING

FINANCIËLE

VERANTWOORDING

Ontdek hoe we als stichting onze verantwoordelijkheid nemen en onze inzet voor transparantie waarmaken. Download nu ons rapport “Financiële Verantwoording 2023” door op de aantrekkelijke PDF afbeelding hiernaast te klikken en ontdek alle ins en outs van onze financiële prestaties.

04

anbi status

ERKEND

goed doel

Ontdek de voordelen van het steunen van Stichting Mijn Thuis! Als erkend goed doel met ANBI-status kunt u uw giften aan ons aftrekken van de belasting. De belastingdienst heeft ons erkend als een instelling met algemeen nut, waardoor uw donaties niet alleen bijdragen aan het verbeteren van de levens van onze cliënten, maar ook fiscale voordelen opleveren voor u. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe u kunt bijdragen aan ons goede doel en tegelijkertijd kunt profiteren van belastingvoordelen. Onze status is na te checken via https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/anbi_zoeken/ STICHTING “MIJN THUIS” te Tilburg