“Ontdek hoe de Stichting “Mijn Thuis” zich met hart en ziel inzet voor vluchtelingen in Ain el-Helwah, Libanon. Met onze diverse activiteiten streven we naar meer scholingsmogelijkheden, medische en financiële zorg voor allen, vooral de jeugd. Samen geven we jongeren de hoop en kans op een betere toekomst.”

live

benefieten

via facebook en youtube

Ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het goede doel! Doe mee aan onze spannende benefiet-avonden, die je rechtstreeks en live kunt volgen vanaf je eigen computer. Mis nooit meer een activiteit – blijf op de hoogte van al onze geplande evenementen door regelmatig deze pagina te bezoeken. Jouw steun kan een verschil maken!
Sociaal
Centrum

Duurzame Activiteiten

“Geef geen vis, maar een hengel, waarmee men zelf vissen kan vangen.”

Ontdek het nieuwe sociaal, medisch en winkelcentrum dat is opgericht om meer dan 150.000 vluchtelingen te voorzien van duurzame en verantwoorde hulp. Gelegen tussen twee vluchtelingenkampen in Saida (Sidon) – El Miye we Miye en het grootste kamp in Libanon, Ain alHilweh – biedt dit centrum een veilige haven voor meer dan 100.000 vluchtelingen, waarvan sommigen al meer dan 70 jaar op zoek zijn naar stabiliteit. Waarom is dit centrum zo belangrijk? Het biedt niet alleen werkgelegenheid voor meer dan 30 gezinnen vanaf het allereerste begin, maar het is ook een levensader voor vluchtelingen die op zoek zijn naar essentiële hulp. Help ons bij het creëren van een betere toekomst voor degenen die het het hardst nodig hebben. Bezoek ons vandaag nog en ontdek hoe u kunt bijdragen aan dit nobele doel.